Vacature bram bezorger

Kom bij de bram-fam!

Ben jij minimaal 16 jaar en op zoek naar je eerste bijbaan óf al een beetje bezorg-ervaring? Wij bieden jou een betrouwbare, leerzame maar bovenal gezellige werkplek waar je je thuis voelt. Stap voor stap geven we jou ons patat-dna mee en groei je lekker door op je eigen tempo. Ben je een dagje vroeg uit school óf een hele dag vrij in het weekend? Laat het ons weten! Want als jij flexibel bent, zijn wij dat ook! Bij Bram leer je iedere dag, maar doe je dat op de manier die het beste bij jou past.

Lees snel verder en bekijk of deze vacature bij jou past of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Bij Bram geloven we dat je pas met plezier naar je werk gaat, als je in je kracht staat. Daarom kijken we naar wat bij jou past en waar jij je op plek voelt. Maar in de basis stap jij natuurlijk lekker op de elektrische bezorgfiets om onze brammetjes razendsnel en met een glimlach bij de klant te bezorgen. Zo denken zij met een positief gevoel aan ons terug; jij kunt hierin dus écht het verschil maken! 

Liggen de bestellingen even stil en heb je niets te doen? Dan leren we je alvast wat kneepjes van het vak achter de counter. Van het bijhouden van voorraad, het hakken van de aardappels tot het perfecte patatje bakken. Zo bouw je lekker diverse werkervaring op, wat natuurlijk goed staat op je CV. 

Ben jij na een tijdje toe aan een volgende stap en wil je verder door ontwikkelen achter de counter? Bij ons kan je altijd doorgroeien, we leren je graag alles van ons mooie vak!

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden jou: 

  • Marktconform salaris volgens Horeca CAO inclusief prestatiebeloning
  • Vakantie-uren en vakantiegeld bovenop je salaris
  • Reiskosten in overleg
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

En tot slot...

Bieden we jou een online app waar je alle info kunt vinden die je nodig hebt én waar je een band met je collega’s opbouwt, maar ook met de andere teams. Je vindt er toffe challenges waarmee je prijzen kunt winnen en je wordt meegenomen met nieuwtjes en ontwikkelingen van Bram. Zo ben je altijd op de hoogte en écht onderdeel van onze bram-fam!  

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wij komen graag met je in contact! 

Klik hier voor het sollicitatieformulier.