Vacature Assistent bedrijfsleider

Kom bij de bram-fam!

Op zoek naar je eerste echte baan na je opleiding óf al wat ervaring? Wij bieden jou een betrouwbare, fijne werkplek waar je je thuis voelt. Jij helpt de bedrijfsleider waar nodig en je kunt met hem of haar sparren over belangrijke zaken en nieuwe ideeën. Natuurlijk krijg je ook de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en bepaalde verantwoordelijkheden te dragen om wellicht zelf ook ooit bedrijfsleider óf zelfs franchisenemer te worden!

Lees snel verder en bekijk of deze vacature bij jou past of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Bij Bram geloven we dat je pas met plezier naar je werk gaat, als je in je kracht staat. Daarom kijken we naar wat bij jou past en waar je goed in bent. Maar in de basis kan en doe je alles wat je collega’s ook doen, van hiërarchie is bij Bram geen sprake. Dat betekent een combinatie van het volgende:

 • Kassa knaller; de eerste indruk is het belangrijkste en daarvoor zorg jij! Jij brengt overzicht in een overload aan bestellingen waardoor je collega’s precies weten wat ze te doen staat.
 • Patat perfectionist; het bakken van patat is geen koud kunstje, maar jij bent hier een ster in! Ieder brammetje moet namelijk perfect zijn; hakken, bakken, temperaturen, timen… 
 • Zakken vuller; en vervolgens overhandig jij iedere bestelling natuurlijk met een smile, waardoor ‘ie extra lekker smaakt en de klant snel weer bij jou terugkomt! 

Daarnaast ben jij als assistent bedrijfsleider verantwoordelijk voor het grotere geheel ‘achter de schermen’. Zo houd je je bij voorbeeld bezig met de roosters, schakel je met leveranciers en bouw je samen met de bedrijfsleider aan het team. Met jouw people-skills zit het wel goed, want jij hebt het gelijk door als iemand extra aandacht nodig heeft en kan hem of haar dat ook geven. Maar vergeet niet, je staat er nooit alleen voor! Samen zorgen we ervoor dat we aan het eind van de dag de zaak met een voldaan gevoel afsluiten. 

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden jou: 

 • Een contract van 24 tot 40 uur
 • Flexibele werkweek in overleg
 • Marktconform salaris volgens Horeca CAO
 • Een flexibel salarissysteem waarin je al na een maand kunt groeien in uurloon
 • Vakantie-uren en vakantiegeld bovenop je salaris
 • Reiskosten in overleg
 • Pensioenregeling 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Op zoek naar meer?

Wist je dat 80% van onze huidige groep franchisenemers ooit is begonnen als weekendhulp? Samen bouwen we aan jouw toekomst en bieden we je de mogelijkheid om de SVO opleiding fastfood te volgen en tegelijkertijd bij ons te leren. Óf neem deel aan onze interne Bram Ladage Franchise Academie, waarmee je door kunt groeien tot franchisenemer van jouw eigen winkel. Jouw groeipad begint hier en volg je zoals het jou uitkomt!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wij drinken graag een bakkie met je! 

Klik hier voor het sollicitatieformulier.