Op zoek naar een toffe part- of fulltime baan?

Kom bij de Bram-fam

Bak of bezorg jij onze Brammetjes?

Kom bij de Bram-fam als allround medewerker óf bezorger en bepaal welk pad jij bij ons wilt volgen! Je solliciteert gemakkelijk via één van de buttons hieronder. Wij nemen vervolgens contact met jou op via een appje.

De eerste stap binnen je carrière of toe aan een nieuwe uitdaging?

Voor verschillende vestigingen zijn wij op zoek naar assistent-bedrijfsleiders die met ons mee willen groeien. Check voor meer informatie de vacature of solliciteer direct!

Bram schept een band

(én perfecte patat)

Een betrouwbare, ondernemende familie waar jij je thuis voelt! Of je nou op zoek bent naar een bijbaan naast school óf een fulltime baan met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Het P.A.T.A.T. DNA zit ons in het bloed en dragen we graag aan jou over, om zo met elkaar te groeien naar een duurzaam en geliefd merk. Check hieronder waarom jij bij de bram-fam wilt!

Kom jij bij onze bram-fam?

Bij Bram Ladage staan échte patat en échte mensen centraal. Wij gaan iedere dag voor niets minder dan patat-perfectie om onze klanten blij te maken met lekkere brammetjes. Om die kwaliteit te kunnen leveren, is het belangrijk dat iedereen zich lekker voelt op de werkvloer en bovenal zichzelf kan zijn. Werkplezier zorgt namelijk automatisch weer voor blije gasten en daarom kijken wij uit naar elkaar. Dus ook als het even niet zo lekker met jou of je werk gaat, of dat je het gevoel hebt dat je klaar bent voor meer uitdaging, helpen we jou graag verder en zorgen we er met elkaar voor dat jij je thuis voelt bij ons. Hiermee bouwen wij samen verder aan een sterk en duurzaam familiebedrijf. Kom jij bij onze bram-fam? 

P.s. Wist je al dat veel van onze franchisenemers zijn begonnen als part-time patatbakkers? We kijken graag naar jouw ambities en hoe we aan jouw persoonlijke groei kunnen werken.

Alvast sfeer proeven?

Bram Ladage is een écht familiebedrijf. Wij scheppen een band en dat voel en zie je terug in al onze 43 vestigingen. Benieuwd naar deze Bram-fam en alvast een beetje sfeerproeven? Klik dan hier!