Vacature allround medewerker

Kom bij de bram-fam!

Op zoek naar je eerste bijbaan óf al een beetje horeca-ervaring? Wij bieden jou een betrouwbare, leerzame maar bovenal gezellige werkplek waar je je thuis voelt. Stap voor stap geven we jou ons patat-dna mee, van small talk tot gastbeleving, bij ons groei je lekker door op je eigen tempo. Ben je een dagje vroeg uit school óf een hele dag vrij in het weekend? Laat het ons weten! Want als jij flexibel bent, zijn wij dat ook! Bij Bram leer je iedere dag, maar doe je dat op de manier die het beste bij jou past.

Lees snel verder en bekijk of deze vacature bij jou past of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Bij Bram geloven we dat je pas met plezier naar je werk gaat, als je in je kracht staat. Daarom kijken we naar wat bij jou past en waar jij je op plek voelt. Maar in de basis kan en doe je alles wat je collega’s ook doen, van hiërarchie is bij Bram geen sprake. Dit is wat je bij ons allemaal gaat doen en leren:

  • Kassa-knallen: de eerste indruk van een klant is het belangrijkste en daarvoor zorg jij! Jij brengt overzicht in een overload aan bestellingen waardoor je collega’s precies weten welke bestelling ze moeten gaan maken. 
  • Patat-perfectionist: het bakken van patat is geen koud kunstje, maar jij kunt er wel een ster in worden! Ieder brammetje moet namelijk perfect zijn en dus moet je je koppie d’r bij houden. Hakken, bakken, temperaturen, timen…
  • Zakken vullen: en vervolgens overhandig jij iedere bestelling natuurlijk met een smile, waardoor ‘ie extra lekker smaakt en de klant snel weer bij jou terugkomt! 

Ben je bang dat je dit allemaal niet in één keer kan? Geen zorgen, want dat verwachten we ook niet van je. Op de werkvloer nemen jouw collega’s je lekker mee en geven we je, stap voor stap, alle kneepjes van het vak mee. En door middel van korte video’s die je thuis op je gemak kunt bekijken, leggen we de belangrijkste dingen nog eens aan je uit. Zo leer je op je eigen tempo en zal je zien dat je vanzelf helemaal zelfstandig, maar ook in teamverband volledig mee kunt draaien!

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden jou: 

  • Marktconform salaris volgens Horeca CAO inclusief prestatiebeloning
  • Vakantie-uren en vakantiegeld bovenop je salaris
  • Reiskosten in overleg
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot bedrijfsleider of zelfs - als je de juiste skills beheerst - ‘eigen ondernemer’.

En tot slot...

Bieden we jou een online app waar je alle info kunt vinden die je nodig hebt én waar je een band met je collega’s opbouwt, maar ook met de andere teams. Je vindt er toffe challenges waarmee je prijzen kunt winnen en je wordt meegenomen met nieuwtjes en ontwikkelingen van Bram. Zo ben je altijd op de hoogte en écht onderdeel van onze bram-fam!  

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wij komen graag met je in contact! 

Klik hier voor het sollicitatieformulier.