Sfeer proeven

Neem 'n kijkje in de keuken

Lees de inspirerende verhalen van onze bram-fam

Meet Danielle - Franchiseneemster Rijswijk & Nieuwe Gouwe

“Op 14 jarige leeftijd schepte ik mijn eerste Brammetjes op de Noordmolenstraat. Ruim 22 jaar later bak ik ze in mijn eigen vestigingen en nog iedere dag met net zoveel plezier!

Bij Bram Ladage Zuidplein werd ik door franchisenemer Ronald begeleid bij mijn weg naar het franchisen van een eigen winkel. Daar ontmoette ik mijn man Mark, die er ook vol voor wilde gaan. Het filiaal in Rijswijk kwam op ons pad, waarvan wij alweer een paar jaar trotse eigenaar zijn! Maar daar is het niet bij gebleven, later hebben we namelijk een tweede vestiging kunnen overnemen: Bram Nieuwe Gouwe.

Ik ben inmiddels ook leermeester bij het SVO (vakopleiding Food), waarmee ik mijn passie en kennis overbreng op de leerlingen ‘Foodservice’. Het is super mooi om die nieuwe generatie patatbazen te zien ontwikkelen en groeien! Misschien help ik jou ook wel bij het uitstippelen van jouw masterplan?”

Meet Emma - Bedrijfsleider Alphen a/d Rijn

"Mijn allereerste bijbaan was bij Bram Ladage Alphen aan den Rijn, sinds dien ben ik er nooit meer weggegaan. Vanaf het eerste moment hadden we meteen een heel leuk team en waren we met elkaar aan het bouwen aan de winkel, daar wilde ik graag onderdeel van zijn. 

In 2019 begon ik met SVO. Ik werkte vier dagen in de winkel en ging één dag naar school. Hierdoor kreeg ik uiteindelijk de kans om bedrijfsleider te worden en dat doe ik nu al 3 jaar met veel plezier. Je bent hier absoluut geen nummertje maar een écht persoon die gezien wordt. 

Dit jaar heb ik ook de bram ladage franchise academie afgerond, waar ik ben klaargestoomd voor het ondernemerschap. Binnenkort zal ik de winkel in Alphen aan den Rijn overnemen, daar leef ik nu heel erg naar toe!" 

Lijkt dit jou ook wel wat?

Bekijk de vacatures en solliciteer direct!