Bram's Bingo

kom uit je dip!

Speel mee met Bram's

kom-uit-je-dip-BINGO!

Slaat de herfstdip bij jou al toe? Bram doet er de komende tijd alles aan dat jij die dip fluitend door komt! Speel in de winkels de kom-uit-je-dip-bingo en ga op ontdekking door ons snack- en sausassortiment. Kruis jij een volle rij of kaart met snacks/sausjes af? Dan win je heel veel lekkers!

Naast de Bingo speel je op onze social media kanalen mee met met andere leuke spelletjes waarmee je toffe prijzen kunt winnen die jou weer een beetje meer uit je dip halen. Bekijk hier onze Instagram en Facebook pagina. 

Daarnaast geven we een hele mooie hoofdprijs weg: Win 'n weekend weg in een Tiny House t.w.v. €400,-! Wil je kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kom maar op met die dip! 

Laat je gegevens achter en maak kans op een weekendje in een Tiny House t.w.v. €400,-!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required

Het volgende is voor mij van toepassing:

Je kan je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief via de link in de footer. Kijk op www.bramladage.nl/privacy-statement/ voor meer informatie over ons privacybeleid.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Kom uit je dip in een tinyhouse in de natuur!

De herfst is in volle gang; de dagen worden korter, temperaturen dalen en het komt weer met bakken uit de hemel. Maar geen zorgen, wij hebben de perfecte winactie om jou uit je herfstdip te halen. 

Laat de stress en drukte van het dagelijks leven voor 'n weekend achter je en kom helemaal tot rust middenin de natuur! Of je nu behoefte hebt aan een romantisch uitje, avontuur met vrienden óf gewoon even op adem wilt komen, deze winactie is jouw kans om aan je dip te ontsnappen. Check hier hoe zo'n weekend eruit kan komen te zien, schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans! 

De winnaar wordt in week 49 bekend gemaakt. Prijs kan verzilverd worden in 2024 en is niet inwisselbaar tegen contanten. 

Spelregels BINGO

  • Bij ieder product dat je bestelt dat op de bingo kaart staat, ontvang je een stempel
  • Indien een product op de bingokaart niet beschikbaar is, kun je een andere snack of saus van dezelfde verkoopwaarde kiezen
  • Deelname mogelijk bij alle bram ladage vestigingen t/m 31 dec 2023 (niet online)
  • Prijs bij je eerste volle rij van vijf (max. een horizontale, verticale of diagonale rij) krijg je een snack + saus cadeau (kroket/kaassouflesse/frikandel en saus naar keuze)
  • Een volle kaart fungeert als een waardebon van €12.50
  • Het bedrag van €12.50 moet in één keer uitgegeven worden
  • Niet inwisselbaar voor contanten
  • Prijzen te verzilveren t/m 31 dec 2023