Word aspirant franchisenemer!

Ondernemerschap bij Bram Ladage

Zie jij het al voor je? Je eigen Bram Ladage?

Bij Bram staat de verse handgesneden patat centraal, dit is sinds 1967 onveranderd. In tussentijd is Bram Ladage uitgegroeid tot dé verse patat specialist van Nederland. Wat begon met een marktkraam is nu uitgegroeid tot 38 vestigingen en heeft het zich ontwikkeld tot een professionele franchiseformule, maar met behoud van het familiegevoel. Voel jij je thuis bij Bram Ladage en heb jij het in je om een eigen Bram te draaien? Vul dan hier de vragenlijst in of lees verder!

Franchisen bij Bram Ladage

Bram Ladage is een betrouwbare en ondernemende familie. Het draait dan ook om patat perfectie én aandacht voor de mensen om je heen.

  • Sterk merk met een duidelijke en consistente propositie
  • Solide franchise systeem met focus op kwaliteit en groei
  • Centraal team dat ondersteund op alle vlakken (bv marketing, juridisch, administratief)

Wat verwachten we van jou?

Veel franchisenemers groeien door van binnenuit de organisatie. Maar het is ook mogelijk om van buitenaf in te stromen. Dit vinden we belangrijk:

  • Voordat we in gesprek gaan delen we graag met je wat we van je verwachten. Want het openen en draaien van een eigen Bram is waarschijnlijk ingewikkelder dan je denkt.
  • We vinden dat je als nieuwbakken franchisenemer zelf volledig mee moet werken in de winkel.
  • Iedere dag zorg je voor een schone winkel, waar alle producten juist worden bereid en je aandacht geeft aan je klanten en medewerkers.
  • Ook verwachten we ondernemersvaardigheden als marketing, financieel en aansturen van een team.

Waar moet je rekening mee houden?

In principe groeien de meeste franchisenemers dus door van binnen uit. Wij geloven echter wel dat met de juiste ambitie, doorzettingsvermogen en passie voor ons merk én product, het niet onmogelijk is om van buiten uit franchisenemer te worden.

Ben je geinteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Vul dan de vragenlijst in via de knop hieronder. Naar aanleiding van je aanmelding zullen we binnenkort contact met je opnemen!

vragenlijst invullen